O nama


 

Dječji vrtić “Sunce” svojim djelovanjem kao optimalna ustanova objedinjuje brigu o djeci predškolske dobi u vrtiću i jaslicama od prve godine života do polaska u školu. Proces njege, odgoja i obrazovanja djece predškolske dobi u Dječjem vrtiću “Sunce” provodimo u 23 odgojne skupine na dvije lokacije na području Dupca i Poljanica.
 
Primarni odgojno-obrazovni program obogaćujemo sadržajima kulturne baštine i ekološkim aktivnostima. Osim redovitog programa u svojim skupinama provodimo i programe ranog učenja engleskog jezika (cjelodnevni i kraći programi). Sportske aktivnosti, ritmiku i ples provodimo u obliku kraćih programa za djecu od treće godine do polaska u školu. Odgoj i obrazovanje za okoliš generacijama je u našem vrtiću, kroz mnoge projekte, eko-akcije te suradnju s roditeljima i društvenom sredinom, glavna vodilja k zajedničkom cilju: čuvanju okoliša, zdravom načinu življenja i stvaranju sretne zajednice.

Od pedagoške godine 2020./2021. ustrojili smo i novu odgojno-obrazovnu skupinu „Lavići“ u kojoj provodimo cjelodnevni programa rada s djecom s teškoćama u razvoju.

 


© 2023 Vrtić Sunce. Sva prava pridržana.